Pulsvarmere i ull holder deg god og varm rundt håndleddet.

Pulsvarmere i alpakka ull

En pulsvarmer av ull fra alpakka er den perfekte løsningen for deg som vil holde deg varm og komfortabel på kalde vinterdager. Disse pulsvarmerne er laget av naturlig, mykt og luftig ull fra alpakka, som gir en god isolasjonseffekt og holder deg varm når temperaturen synker.

Pulsvarmerne er utrolig behagelige å ha på, og de er perfekte for deg som vil ha det ekstra varmt under skiklær eller vinterklær. I tillegg til å holde deg varm, har pulsvarmerne også en rekke andre fordeler. De er allergivennlige og luktbestandige, slik at du kan bruke dem over lengre tid uten å bekymre deg for ubehageligheter.

Om du vil ha en behagelig, naturlig og varm pulsvarmer som holder deg komfortabel gjennom hele vinteren, bør du absolutt prøve en pulsvarmer av ull fra alpakka.

Pulsvarmere i ull fra alpakka passer godt til både dame, herre og barn og vil helt klart holde deg god og varm på “pulsen”. Bedre blodsirkulasjon og følelse med fingrene i all slags vær. Er du revmatisk og har vondt i håndleddet, kan vi absolutt anbefale disse.

Tråden i våre pulsvarmere består av 80% ull av babyalpakka av beste kvalitet, 15% nylon og 5% elastan for økt slitestyrke, elastisitet og lett kompresjon.
Størrelsen er definert i høyde og bredde. Leveres i par.

Pris

kr 299kr 359

– Allergivennlig​
– Eksklusivt fra egne dyr
– 100% naturlig
– Best for sensitiv hud

– Varmeregulerende
– Klør ikke
– Fukttransporterende

Tilleggsinformasjon

Lengde

15 x 10 cm, 20 x 8 cm, 25 x 10, 25 x 9 cm

Farge

Beige, Grå, Sort

Betal raskt, enkelt og sikkert med Vipps