Logo Norsk Alpakka Hvit
Søk
Close this search box.

Personvernerklæring

Personvernerklæring for Norsk Alpakka AS

Vi tar personvernet ditt på alvor, og ønsker å gi deg full oversikt over hvordan vi samler inn, bruker og deler informasjonen din. Derfor har vi opprettet denne personvernerklæringen, slik at du kan se hvordan vi håndterer personopplysningene dine.

Informasjonsinnsamling og -bruk

Vi samler inn informasjon om deg når du bruker vår nettside, for eksempel gjennom informasjonskapsler (cookies) og verktøy som Google Analytics og Facebook Pixel. Denne informasjonen kan inneholde personopplysninger som IP-adresse, nettlesertype, geografisk plassering, sider du besøker på vår nettside og hvordan du interagerer med innholdet vårt.

Vi bruker denne informasjonen til å forbedre brukeropplevelsen på vår nettside, til å generere statistikk og til å målrette markedsføringen vår.

Google Analytics

NorskAlpakka.no benytter seg av Google Analytics – en webanalysetjeneste levert av Google, Inc. Verktøyet gir oss statistiske rapporter som vi bruker til å analysere og forbedre brukervennligheten på nettstedet vårt.

For å måle bruken av nettstedet samler Google Analytics inn informasjon via informasjonskapsler (cookies). Dette er tekstfiler som lagres i minnet til nettleseren til de som besøker nettstedet. Disse gir oss informasjon om for eksempel hvilken type nettleser du bruker, hvordan du fant nettsiden vår og hvilke undersider du besøkte på NorskAlpakka.no

Google Analytics samler også inn IP-adressene til brukerne av nettstedet. En IP-adresse er en unik identifikator som blir tildelt hver enkelt enhet som kobles til Internett. Google Analytics må hente denne informasjonen for å kunne skille brukere fra hverandre. Etter innsamlingen anonymiseres IP-adressene slik at besøkende av nettstedet ikke kan spores tilbake til en bestemt maskinvare eller enkeltperson

Facebook Pixel

For å vise deg relevante annonser tilbyr Facebook målretting mot brukere av et nettsted. Dette er mulig ved at nettstedet har installert en såkalt «Facebook-piksel» – som samler data fra de som besøker nettstedet. Lær mer om Facebook Pixel herVi bruker dataene til å lese statistikk og levere spesialtilpassede annonser. Du kan når som helst slå av informasjonskapsler i din nettleser (som forklart over), og du kan også sørge for at Facebook ikke viser deg annonser basert dine nettvaner ved å melde deg ut her

Velge bort informasjonskapsler

Om du ikke ønsker at informasjonskapslene skal lagres i din nettleser må du selv gå inn i innstillingene i den aktuelle nettleseren og deaktivere denne funksjonaliteten, se linker til veiledninger under. Merk at denne innstillingen kan føre til at enkelte nettsteder ikke fungerer optimalt.

Du kan også lese mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no

Informasjonsdeling

Vi deler ikke personopplysningene dine med tredjeparter, med unntak av de som er nevnt i punktlisten under. Vi kan imidlertid dele anonymisert og aggregerte data med tredjeparter for forsknings- og analyseverktøy.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om innsyn i, retting eller sletting av personopplysningene dine. Du kan også be om å motta en kopi av informasjonen i et strukturert, vanligvis brukt og maskinlesbart format, og du kan be om å motta informasjonen direkte fra oss til en annen virksomhet.

Du har også rett til å protestere mot behandlingen av personopplysningene dine, samt å trekke tilbake ditt samtykke når som helst. Hvis du vil utøve noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss på [Kontakt informasjon].

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så sjekk den regelmessig for eventuelle oppdateringer.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående personvernerklæringen vår, kan du kontakte oss på 905 90 707 eller [email protected].